Категории

Производители

Информационен email

Solvyl Fullflex разтвор 30 ml

Капки за детоксикация тежки метали

Повече детайли


280,00 лв

Добави към моята листа \"желани\"

5 other products in the same category:

Капки за устната кухина.

 Съставки: AQUA, ALCOHOL, GLYCERIN, PROPOLIS EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS LEAP EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT, MENTHA PIPERITA EXTRACT, ASCORBIC ACID, CITRUS GRANDIS SEED EXTRACT, TOCOPHEROL..
Изчистване от отрови: органично наноефектирано решение за изчистване от отровни вещества. От началото на промишления век насам все повече изглеждащи нерешими проблеми причиняват замърсяванията с токсични метали. Целта на разработката е създаването на такъв продукт с изключителни качества, който намалява обремеността с токсични вещества, профилактира и възстановява. Резултатът е изключителен и коренно нов.

Продуктовото семейство, конструктирано с нанотехнология предотвратява отлагането на токсични вещества, освобождава вече депонираните токсични тежки метали, инактивира и изхвърля от организма токсините. Уникалността му се състои в това, че макар и да се прилага външно, наноефекторите навлизат дълбоко в тъканите и там си свършват работата.

Комплекс, изготвен с нанотехнологична активация от растителни и минерални активни съставки, който изразява действието си чрез хранителните системи по такъв начин, че прихваща и изнася дълбоко навлезлите в клетките и междуклетъчното пространство йони на токсични тежки метали (олово, живак, кадмий, арсен и др.) Приема се по-голямо количество вода от обичайното.

Употреба: дневно 2-4x6 капки в чаша вода по време на храна и по възможност да си облеем устата с повече вода. Курсът за детоксикация е целесъобразно да се започне с прием на Фулфлекс, така че първите 2 дни използвайте само Фулфлекс. От третия ден започнете с използването и на спрей Цел Клер.

Ако по време на използването на спрея ви заболи глава или почувствате неразположение, това е сигнал, че отровните вещества се освобождават изведнъж в организмар но няма достатъчно количество Fullflex, което да ги свърже веднага.

Главно при отслабнали организми е важно преди да ползвате спрея Cell Clear да има достатъчно количество от серума Fullflex.

Програма за очистване от токсини и тежки метали: Започва се с интоксикиращия продукт във форма на капки Solvyl Fullflex – първите 8 дни се използва само това!!!

В 100 мл. Вода се капват 1-2 капки от серума и се изпива сутрин и вечер. Всеки ден това количество се увеличава с 1 или 2 капки до достигане на 12 капки!!! (ВАЖНО!!! Това не е конно състезание, ако се чувствате уморени, не повишавайте дозата на следващия ден, а пиете достигнатото дотогава количество и вече на по-следващия ден завишавате и така до достигане на 12 капки!!!!)
Приблизително на 8 ден и на 12 ден използвайте детоксикиращия спрей сутрин и вечер по 1 пуф (еднократно пръскане ан помпичката) в гънките на коленете, в гънките на лактите, двата бъбрека и черния дроб. След това накапете в 100 мл. вода 12 капки от серума и изпийте.

Много важно е пиенето на достатъчно вода през периода на детоксикация, количеството се определя като по следния начин – теглото ни разделено на 20 кг. = Х литра вода за деня, която трябва да изпиете!!! (напр.: човек с тегло 85 кг. - 85/20=4,25 л. вода или 60 кг./20 = 3,25 л.)

По време на детоксикацията е целесъобразно да намалите консумацията на животинските белтъчини до минимум!!!!

Да не попада в очите! Пазете от топлина, студ, силна дневна светлина!

Цена: 280 лв.

 

Замърсяване с токсични метали(20.45 мин.):

http://www.youtube.com/watch?v=HDZkSW8VRJY&feature=youtu.be
Свидетелски показания на пилоти, лекари, учени за замърсяванията с токсични метали (15 мин.): https://www.youtube.com/watch?v=RpJJHz2e4u8

Няма оставени коментари в момента.

Only registered users can post a new comment.

LiveZilla Live Help