Категории

Производители

Информационен email

Серум "Кислородна мезотерапия" Global Oxygen

артикул: 5794      обем: 15 мл.

без парабени

Повече детайли


34,50 лв

Добави към моята листа \"желани\"

9 other products in the same category:

 

Серумът "Кислородна мезотерапия" за всички типове кожа е домашна алтернатива на едноименната салонна процедура, която предполага въвеждане на кислород в дълбоките слоеве на кожата с помощта на инжекции или специална апаратура.

  • Активира синтеза на колаген и други белтъци.
  • Повишава тонуса на кожата.
  • Подобрява тона и релефа.
  • Заличава следите от стреса и умората.
  • Подмладява кожата.

Системата Aqua Shuttle е "микропач", който осигурява контролируемо дозирано освобождаване на активни овлажняващи вещества в продължение на 8 часа. Предотвратява загубата на влага, възстановява и поддържа водния баланс.

Технологията Never Stop Energy включва в себе си три уникални компонента за доставка на кислород и активиране на неговото иползване от всяка клетка за ефективен синтез на енергия.

Кислородният комплекс Novaftem-O2 ® повишава количеството на кислорода в кожата няколко минути след нанасянето и осигурява неговата дълговременна доставка до дълбоките слоеве. Събужда кожата, като възстановява и поддържа системата за микроциркулация.

Силните детоксиканти – витамин С (Vitamin C) и глутатион (Glutathione), пречистват вътреклетъчното пространство и като резултат, поддържат здравословна екология на клетките и усилват ефективността на превръщането на кислорода в енергия.

Резултат: интензивно овлажняване и подхранване.

Няма оставени коментари в момента.

Only registered users can post a new comment.