Категории

Производители

Информационен email

Слънцезащитна козметика за тялоThere are no products.

Слънцезащитна козметика за тяло
Поръчки след края на войната!

 Преди излизане на плажа не използвайте дезодоранти и парфюми. Някои компоненти на парфюмерните средства заедно с ултравиолетовите лъчи могат да предизвикат изгаряне или нежелана пигментация на кожата.
 Крем, мляко или масло се нанасят 10 минути преди излагане на слънце и 30 минути преди къпане, това е необходимото време да задействат слънцезащитните филтри и да осигурят защитния слой на кожата. И не забравяйте, че всяко средство след 2 часа се прилага отново.
 Някои участъци – нос, чело, гръд, рамене, горна част на стъпалото и коленете изгарят по-бързо. Такива нежни места е по-добре винаги да се обработват с най-силното средство SPF 30
 Ако след къпане сте се изтрили с хавлия или просто сте полежали на пясъка, отново нанесете спасителен слой.
 Лекарите препоръчват да се избягва обедното слънце от 11 до 16 часа да отиваме на сянка.
 Деца до 2 години категорично е забранено да се излагат на открито слънце!!! Слънчевите изгаряния, получени в детството, могат да се преобразуват в злокачествени образувания след десетки години.
 Водата и пясъка отражават около 20% от лъчите. Затова даже на сянка можете да получите силно изгаряне и следователно трябва да нанесете слънцезащитно средство. На плажа при ветровито време, когато не се усеща топлинно въздействие UV-лъчите незабелязано и безпощадно обгарят кожата.
 Ако сте бременна или кърмеща жена или имате критични дни или премате лекарства влияещи на светлочувствителността на кожата можете да пребивавате само на сянка и то с прилагане на слънцезащитни средства с UV- филтри.
 След като се приберете от плажа и вземете душ обезателно използвайте специално мляко за след загар. Така загара е по-траен, кожата е овлажнена и защитена от излюспване.
 При връщане от плаж не използвайте скраб: кожата тъкмо е започнала да изгражда слънцезащитен слой, не го сваляйте, вземете душ и нанесете 2056 Мляко след загар.
 След душа или ваната зачервените места намажете с Кислороден балсам 0407 и обезателно нанесете 2056 Мляко след загар, но в никой случай спиртосъдържащи вещества.
 Ако вече сте обгорели, запазете нежната розова кожица. Тя и много чувствителна и към най-слабите облъчвания. По-добре отложете плажа, докато цветът не стане здрав. За бързо заздрававяване прилагайте 2056 Мляко след загар.
 Внимание, солариум! При посещение на солариум се използват специални средства за солариум, не се използват обикновените слънцезащитни средства.

There are no products in this category.

LiveZilla Live Help