Категории

Производители

Информационен email

Слънцезащитна козметика за лицеThere are no products.

Слънцезащитна козметика за лице
Поръчки след края на войната!

Слънцезащитните средства LETO са предназначени за всички типове кожа и всяка възраст.
 Продуктите за лице може да се използват и като основна дневна грижа в слънчевите дни.
 Препаратите нанасяйте само на лицето и тялото, не нанасяйте в областта на клепачите.
 Кожата е злопаметна: даже детските изгаряния могат да се «припомнят» във вече зряла възраст.
Излизайки на слънце, си заслужава да запомните няколко съвета:
 Слънцезащитните средства винаги се нанасят на чиста кожа, защото зацапаното и не почистената козметика снижават проникването на слънцезащитните средства. Но това съвсем не означава, че преди излизане на слънце трябва да правим дълбоко очистване със скраб, защото тази процедура се прави веднъж седмично и тази процедура трябва да се направи в седмицата преди отиване на почивка.
 Излизайки на яркото слънце, не забравяйте за защитата на устните. По-добре е не усните да нанесете не червило или гланц, а специален балсам с SPF или крем с висока степен на защита, например 2054 Крем за лице слънцезащитен SPF 30. Това позволява да съхраните нежната кожа на устните и не позволява да изпръхне от вятъра и да се напука, кремът ще предотврати излющването и ще смекчи кожата на устните.
 Тръгвайки на плаж (да поработите на вилата, да поспортувате на слънце и т.н.), по-добре се откажене от декоративната козметика: първо, макияжа под въздействие на слънцето ще се повреди, второ не защитава от слънчевите лъчи и най-главното, някои козметични средства привличат слънцето към кожата.

There are no products in this category.

LiveZilla Live Help