Категории

Производители

Информационен email

Червила с натурални съставкиThere are no products.

Червила с натурални съставки
Поръчки след края на войната!
Съвети за избор и използване на червилото за устни:
Червилото завършва макияжа, това е последния щрих. Избирайки червило дайте воля на своята фантазия. Променяйки цвета на червилото вие за секунди променяте своя образ. Делова, елегантна, класическа или екстравагантна жена – коя сте днес? 15 оттенъци на цветовата палитра на червилото Volume & Luxury помагат да определите вашия избор.

От какво зависи избора на цвета на червилото?

1. Определете, студен или топъл е тона на Вашата кожа и разделете всички оттенъци на червилото на съответстващите гами.

Преди да придобиете червилото, пробвайте цвета на долната страна на дланта и се опитайте да определите, какви оттенъци в него преобладават: розови и лилави или оранжеви и жълти.

Ограничавайки избора на цвета от топлата или студена гама, пробвайте червилото на устните. Помнете, че едно и също червило на различните устни изглежда различно. А при дневна светлина изглежда различно от това при изкуствено осветление, което променя цвета.

2. Изборът на цвета на червилото се определя и от цвета на Вашите дрехи. Цветът на червилото трябва да хармонира с тях. Примерно на червен блейзер прекрасно подхожда също такова червено червило.
3. Стил на Вашето облекло – фактор, който не трябва да се изпуска от полезрението. Например към спортно облекло се препоръчва използването на натурален цвят червило. И обратно. Когато сте във вечерно облекло, тъмните наситени цветове подхождат повече от светлия прасковен или розовия перлен.

Как правилно да нанесем червилото:

За да може червилото да „легне” равно, да не се разтече, размаже и да не загуби цвят, необходимо е да съблюдавате няколко препоръки.
1. За да осигурите равномерно нанасяне на цвета, попийте устните с чиста хартиена салфетка.
2. Нанесете на устните тонален крем-основа и червилото ще легне равномерно, цветът ще е ярък и наситен и дълго няма да изчезне.
3. Напудрете тоналния крем на устните за да се избавите от излишен блясък.
4. Използвайте контурен молив и нарисувайте линия, очертаваща границите на Вашите устни. На този етап можете да направите някои корекции във формата и обема. За целта просто очертайте контура малко над или под очертанията на устните, така че визуално да увеличите или намалите техния размер, а също и да им придадете желаните очертания. Очертайте линията над горната устна от центъра към ъглите, на долната от единия край към другия.
Не забравяйте, че не трябва да очертавате далеко от естествените контури на устните, защото устните ще изглеждат неестествено. Освен това специалистите препоръчват да изберете с един тон по-тъмен молив от червилото, иначе ще бъде незабележим.
5. Нанесете на устните първия слой на червилото. Старайте се червилото да не излиза извън границите на контура. При нанасяне съхранете естествената форма на устните. Акуратно оцветете областта в ъглите на устните.
6. Леко попийте нанесеното червило с хартиена салфетка за да отстраните излишъка. Преценете доколко ярък и наситен цвят сте получили. Ако не е достатъчен, нанесете втори слой червило.
7. След като получите нужния оттенък, нанесете върху устните прозрачен блясък, който предпазва от размазване и загуба на цвят. Ако не ви допада излишен блясък, напудрете устните.
LiveZilla Live Help