Категории

Производители

Информационен email

Ронлива пудра за лице «Въздушна фантазия» There is 1 product.

Ронлива пудра за лице «Въздушна фантазия»
Ронливата пудра за лице «Въздушна фантазия» е с нежна и фина текстура на основата на слюда, която придава на кожата порцеланова гладкост.
Двата нюанса на пудрата (6221, 6222) са с матиращ ефект, маскират недостатъците и придават на кожата прозрачна матовост, без да утежняват грима.
Атлазената пудра (6220) прави кожата сияеща. Фотоотразяващите се пигменти освежават цвета на лицета, сякаш подчертават кожата отвътре. Тази пудра може да бъде използвана за скулптуриране в съчетание с матовите тонове.
Тънка, фина текстура.
Идеално подходяща за завършване на грима.
2 тона за матово финиширане + 1 тон за сияйна кожа.
Маслото от черен кимион Nigella Sativa, наситено с линолова киселина и антибактериални етерични масла, притежава антибактериални и противовъзпалителни свойства.
Маслото от семена на тиква Curcubita Pepo (Pumpkin) е наситено със стероли с активност срещу 5-α reductase, инхибира биосинтеза на простагландина и възпалението на кожата.
Лаурил лизин (Lauroyl Lisin) – аминокиселина,  която в природата се среща при растенията. Това е мека пудра с нежна структура, която оставя усещане за гладка и копринена кожа. Лаурил лизинът притежава антиокисдантно и антибактериално действие, способстващо за защита на кожата.  Той намалява продължителността на възпаленията, възпрепятства възпроизвеждането на вируси.
Матиращите свойства на пудрата са в резултат на патентования комплекс Matipur, който включва порести частици с високо абсорбиращи свойства.

LiveZilla Live Help