Категории

Производители

Информационен email

Каливита - натур. хр. добавки There are 28 products.

Каливита - натур. хр. добавки
В нашата гама от над 100 високо-качествени продукти, ние предлагаме продукти, които съдържат уникални билкови комплекси, в допълнение към основните витамини и минерали.
В хода на производството на хранителни добавки, когато това е технически възможно, ние винаги използваме естествени суровини; другата ни цел е да се прилагат и използват активни растителни съставки от стопанства с биологично земеделие толкова често, колкото е възможно.
В редица от нашите витамини и мултивитамини сме приложили технология за забавено освобождаване, чрез която тези продукти осигуряват на организма непрекъснато дози от правилните витамини и минерали.
Изберете гамата ни продукти за регулиране на тегло, за храносмилане, за детоксикация, за поддръжка на имунната система, за подобряване на паметта и настроението, за подпомагане на сърдечно-съдовата система, укрепващите средства за ставната и костна система, за подпомагане на красотата, както и специализираните продукти за мъже, така и за здравето на жените и започнете да живеетес по-високо качество на живот днес!
По-голямата част от нашите продукти се произвеждат във фармацевтични заводи в Съединените Щати. Приготвянето на продуктите се извършва в съответствие със строгите принципи за качествен контрол и качествена гаранция на Добрите Производствени Практики (GMP), както и непрекъснат мониторинг и периодичен контрол от американската служба за контрол на храните и лекарствата FDA. По отношение на дистрибуцията в Европа, където нашите продукти отговарят на всички европейски регламенти, ние работим в добро сътрудничество с всички местни лицензиращи органи, за да осигурим местните разрешителни на нашите продукти.

LiveZilla Live Help