Категории

Производители

Информационен email

Лавилайтс / Lavylites - спешна помощThere are no products.

Лавилайтс / Lavylites - спешна помощ
Уникален продукт с широк спектър на действие. По отношение на технологията и силата на действие радикално се отличава с познатото до сега.
Унгарски учен химик-фармацевт Тибор Якабович, признат на световно ниво специалист в нанотехнологичните изследвания, като ръководител и участник в експедиции за изследване на билки, получава задача от фармацевтичен завод да създаде лекарство против отхвърляне на присадена кожа при случаи на изгубени големи площи от кожа и при пластични операции. Това се случва преди повече от 10 години.
Изследването е извършено, лекарството е открито. Междувременно му хрумва нещо, което надминава всички очаквания. Разработва и патентова серия от продукти, на основата на съвсем ново нещо, които въздействат върху способността на човешкия организъм да се самовъзстановява.
Нанотехнологията (нанометър = една милионна част он милиметъра) е такава технология, с помощта на която с наноефектори (преносители) се пренасят и директно доставят в клетките избрани, с отлично качество, вибрационни формули на енергийни мостри на природни вещества и съставки, произхождащи от най-чисти места.
За сравнение веригата на ДНК има ширина от 2,5 nm, диаметъра на молекулата на белтъка (високомолекулни биополимери с жизненоважни функции) – 5 nm, червеното кръвно телце – еритроцита – 7000 nm, а човешкия косъм е с дебелина 80 000 nm.
Приложената нанотехнологична композиционна процедура е резултат от собствено изобретение, световна новост, патентовано!
Има две главни характерности:
1. Поради много малкия си размер и специалната молекулна структура преминава през клетъчната стена и там много бързо напредва. Понеже е във форма на спрей може да се пръска непосредствено там, където има проблем. Не трябва да се борим в храносмилателната система и по кръвния поток. Много бързо преминава през тялото, пръскайки върху ръката между 30 секунди и 1 минута достига до костния мозък. Въз основа на измерванията пръснатият Лавил Аурикум за 8 секунди достига до костната ципа в измерваеми размети.
2. Такива съставни елементи може да пренесе със себе си този преносител, които организмът може веднага да оползотвори посредством различни лечебни механизми (комплексни енергийни следи на повече от 100 растения (информацията). Щом клетките знаят, какви са им нуждите, от тази „шведска маса” си вземат каквото им е необходимо и започват да работят по-ефективно. Не натоварва организма със синтетични вещества, съдържат само естествени съставки.
Aпозитивни странични ефекти: активира ензима теломераза, поправя теломерните чехълчета, така усъвършенства бързо копирането на клетките. (Това е естествено следствие, в организма да стартират саморегенерационни процеси.)
Уникално и изключително:
В случай на аkkut (внезапни) проблеми в интервали от по 5-10 минути многократни пръскания подобрението е резултатно.
В случай на хронични (от дълго време) проблеми дневно 2-3-4 пъти приложено в повечето случаи повече време е необходимо да се почувства подобрение и може да има и реакция: при естествените лечения (например при лечение с термални води) забелязваме, че в много от случаите първо се изострят оплакванията и чак след това почувстваме облекчения, респективно преустановяване на проблемите. Това е сигнал за това (в противовес на лекарствата съдържащи химикали), че не само признаците изчезват, но имаме въздействие и върху тяхната причина.
От стоенето матрицата става на кластери, затова преди употреба добре разклащайте!
Продуктите не са лечебни препарати, а козметични, при които при обработка на кожата няма странични действия, обаче има много приятни, позитивни „странични действия”. Това, което организмът не употреби, то след 72 часа се изхвърля. Няма взаимодействие с никакви лекарства и с никакви лечебни практики!
С различни добавки можете да получите различни продукти. Някои са в състояние да намалят възпаленията, други отделят от организма или събират отровните вещества, има и такива, които подмладяват кожата на лицето.
LiveZilla Live Help