Категории

Производители

Информационен email

Ленено-плодови каши There are 2 products.

Ленено-плодови каши
Благороден вкус и полезна алтернатива на сладкишите и десертите

Лененото семе набъбва и запълва стомаха. Вкусна закуска или заместител на някое от храненията.
Лeн – това не е просто склад за полезни вещества, това е храна, която е лекарство и лекарство, което е храна, както казва Авицена.
Ленът възстановява работата на стомашно-чревния тракт, а това е основата не само на правилното тегло, но и на здравето като цяло. Съдържа 2 вида влакна – всмукват се и ни носят полза във вид на микроелементи и други които събират и извеждат от организма вредните вещества. Това е най-ефективният и вероятно единствен природен начин да не пием слабителни и да възстановим перисталтиката на червата.
Позволява ни да се отдалечим от изкуствените хормони. Ленът съдържа лигнини, възстановяващи хормоналния фон и при мъжете (увеличава тестостерона) и при жените (помага при проблеми при полово съзряване и при климакса). Секретът се състои в това, че съдържа фитохормони, които се различават от изкуствените хормони и са абсолютно безопасни: организмът си взема толкова, колкото му е необходимо и ги използва съобразно възраст, пол и състояние на здравето.
Ленът успокоява психиката и премахва стреса. Съдържа витамин А (който обикновено получаваме от белтъчините), витамини Е и В (обикновено се назначават под форма на инжекции при нервни разстройства). Това е пълноценен продукт за хранене, позволяващ ни да ядем по-малко и постепенно намалява размера на стомаха ни, обикновено при всички е разтегнат. Помага за намаляване на теглото без стрес и нервни сривове. Можете да ядете всичко, каквото си пожелаете, но спазвайте реда за прием. Когато почувствате глад изпийте една супичка или изяжте една кашичка. Изчакайте 10 минути и можете да ядете всичко, което ви се прииска, дори и шоколад и хлебчета, но без да преяждате. Секретът се състои в това, че ленът набъбва в стомаха и дава чувство за ситост. След това не можете да ядете много: вашият организъм сам ще каже колко му е необходимо. Единственото, което препоръчваме е да се се откажете от сладките газирани напитки докато трае процеса.
Има в нашата програма и такъв забележителен продукт като Eatless, целта на който е да намали апетита. В неговия състав влиза сусамено масло – особен инградиент, 1 молекула привлича до 30 молекули вода. Всичко това създава в стомаха хранително депо и ви кара да пиете повече вода и това се явява част от нашата стратегия. В стандартните програми за отслабване има правило – изяж една чаша храна, но това само раздразня апетита и човека е подложен на стрес. Ние ви предлагаме преди стандартно ядене да си напълните стомаха, при това с висококачествени полезни продукти. Извън това сусаменото масло прави защитен слой и овлажнява стената на стомаха и червата, заздравява неголеми рани.
Когато изпитваме глад, ние не само искаме да напълним стомаха, но се нуждаем още и от глюкоза. Кашите и супите са пълноценна храна, съдържаща пектин, който изпраща на организма сигнал за постъпване на глюкоза. Килокалориите в една порция са достатъчни за 2,5 – 3 часа и това не е само лека, но и насищаща храна.

LiveZilla Live Help