Категории

Производители

Информационен email

Ламинин - здраве и подмладяване There are 4 products.

Ламинин - здраве и подмладяване
В 1929 г. изследванията на доктора Джон Девидсон показали, че екстракт от 9-дневен ембрион на пиле съдържа максимално възможното количество полезни вещества за организма на човека. Докторът наблюдавал подобрение на здравето при онкологично смъртно болните, на които е прилагал екстракта.
В яйцата е заложена огромна сила, способна да излекува и най-тежко болните. В началото на 70-те години на ХХ век норвежския учен Бедн Ескеланд намерил обяснение и подтвърждение на методите на лечение на Девидсон. Той разбрал, че именно на деветия ден от началото на инкубацията на ембриона (зародиша) на пилето съдържа най-необходимите вещества за създаването на новия живот: витамини, протеини, а така също фактора на растежа на фибробластите. Аминокиселините също определят фактора на растежа на фибробластите.
Фибробласти : основен клетъчен вид,образуват основната субстанция и трите вида основни влакна – колагенни, еластинни, ретикуларни. Произлизат от мезенхимната ембрионална тъкан – синтезират влакната и основното вещество. Основен източник на колаген – намират се около влакната. Въпреки че могат да се делят и възстановяват рани, съществуват постоянно реплициращи се популации от клетки: на маточния ендометриум, под чревния епител, под епидермиса мигрират в подлежащата дерма. Откритието на Бедн Ескеланд би могло и да не намери практическо значение, ако американските учени не са могли да пренесат компонентите на 9-дневния ембрион на пилето в капсулата, добавили са му протеини от хрущял на акула, 22 аминокиселини и фитопротеини от жълт грах.
С производството на Ламинина се занимава компанията LifePharm Global, базирана в южна Калифорния. Продукцията на компанията се произвежда в пълно съответствие с най-строгите стандарти GMP.
Продуктите не са лекарствени средства!!!

LiveZilla Live Help