Категории

Производители

Информационен email

Крем за лице и шия Кръгова пластика серия Expert

Артикул: 1078       Обeм: 30 мл.
 
Стяга, моделира и укрепва овала на лицето.

Повече детайли


24,50 лв

Добави към моята листа \"желани\"

10 other products in the same category:

Серия Expert  са програмите за алтернативно съживяване на кожата. Иновационните продукти ще решат проблемите без помощта на пластичната хирургия и без салонните процедури!

Формулите на препаратите и методиките за домашно използване са разработени въз основа на методите на естетичната медицина. Принципът на работа на средствата  от серията Expert  е да решат проблема бързо, ефективно, безопасно и надеждно, без усложнения и странични ефекти, без да се прибягва до радикални методи.

С възрастта ние се сблъскаме с проблемите на кожата: образуват се бръчки, кожата губи стегнатост, образува се "втора" брадичка, "увисват" бузи, променя се овал на лицето. 

Това е така, защото с времето в организма се произведжа по-малко колаген и еалстин, които са необходими за поддържането на стегнатостта на кожата. Визуално загуба на очертания контур на лицето състарява повече, отколкото бръчките.

Крем для лице и шия «Кръгова пластика» се бори не само с последствията на възрастовите промени на кожата, но ис причините на тяхното възникване, въдействайки върху клчеви молекуларни механизми.

Свойства

  • Стяга, моделира и укпрева овала на лицето.
  • Предотвратява увисването на кожата на бузите и брадичката, предотвратява деформацията на овала ан лицето. 
  • Възвръща на кожата еластичност, плътност и тонус.

Клинични проучвания
В проучванията на лаборатория Silab (Франция) при тестирането на продукта са взели участие 20 жени във възраст 61±7 години. Доброволците са използвали средството два пъти дневно в течение на 56 дни. Резултатите от проучванията:

  • Всички доброволци са забелязали укрепващ и заглаждащ ефект на средствата с Papylactil D®.
  • 71% от пациентите са отбелязали, че контурите на лицето значително са се стегнали.
  • 90% от пациентите са съобщили за значително повишаване на тонуса на кожата.

Макроснимка на подобряването на кожата след курса:

Активни съставки

Papilactyl D® – патентованият комплекс от олигозахариди на земния бадем, подкрепя архитектурата на папиларния слой на дермата и възстановява синтеза на колаген, отговорен за еластисността на кожата; предотвратява деформацията на кожата и появата на дълбоките бръчки; възстановява ниво на високоеластични окситаланови влакна, от които значително зависи стегнатостта на кожата. 

Basaline® – подмладяващият комплекс от екстракта  от ечемиков малц, увеличава синтеза на адхезивния протеин на ламинина, съдържанието на който с възрастта намалява почти 2 пъти. Ламининът, "слепвайки" между себе си влакна на колаген и базалната мембрана на епидермиса, намалява увисването на кожата и подорбява тонуса й.  

Стабилната форма на витамина С укрепва стените на капиляритв, подържа синтеза на колаген. 
Хидролизат глутен от пшеница стяга овала на лицето и заглажда бръчките. 

Хиалуронова киселина – натуралният компонент от матрикса на кожата и най-ефективния хидратант, запазва тонуса и еластичността на кожата.
Кислородният комплекс Novaftem-O2– увеличава съдържанието на кислород в кожата и подсилва действието на всичките активни съставки. Активизира локалната микроциркулация, стимулира регенерацията на кожата.Няма оставени коментари в момента.

Only registered users can post a new comment.

LiveZilla Live Help