Категории

Производители

Информационен email

Концентрат за ръчно миене на съдове

Цена: 7,60 лева      Обем: 500 мл.

Повече детайли


6,90 лв

Добави към моята листа \"желани\"

5 other products in the same category:

 

Концентрат  за ръчно миене на съдове—500 мл— Екстракт от мента, липа, живовлек, босилек и глицерин за гладки и нежни ръце.С лекота измива и най-мазните съдове и им придава блясък.Успешно разгражда мазнините по водопроводните тръби.

 

Употреба: Използват се няколко капки върху гъбата или разреден 1:4 до 1:10. Ефективно измива съдовете, разтваря и почиства мазнини.Безвреден, икономичен, екологичен, биоразградим. Не причинява алергии.

 

Висококонцентриран продукт, необходим на всяка домакиня.

Комбинация между активни почистващи  и омекотяващи съставки, щадящи и предпазващи  кожата на ръцете. Съдържа билки. С малко количество от препарата можете да измиете дори силно замърсени съдове. Не оставя вредни за здравето следи и се грижи за спокойствието на цялото семейство. Не дразни ръцете.

Спомага за поддържане на чистотата на отводните тръби, като възпрепятства натрупването на мазнини и мръсотия.

Начин на употреба: може да се използва директно, като върху гъба се накапят 2-3 капки или се разрежда с 2-4 части вода и така се използва върху гъбичката, или няколко капки от концентрата се разтворят в 250-500 мл вода.

Внимание! - Доставката до адрес е калкулирана за поръчки до 1 кг, за по-тежки поръчки - цената е според калкулатора на Еконт!

Няма оставени коментари в момента.

Only registered users can post a new comment.

LiveZilla Live Help