Категории

Производители

Информационен email

Препарат за стъкло и стъклени повърхности

За стъкло и гладки повърхности - 500 мл.

Повече детайли


5,60 лв

Добави към моята листа \"желани\"

5 other products in the same category:

За стъклени, гладки, полирани, пвц и санитарни повърхности

Високо качествен продукт, с нова технология и рецептура. Съдържа екстракти  от розмарин и лайка, биоразградими повърхностно активни в-ва, компоненти за блясък и лесно изпаряващ се алкохол. Има универсално приложение, което ще ви улесни в ежедневното почистване и хигиенизиране на дома, офиса и автомобила. Използва се за почистване както на стъклени, така и на санитарни повърхности, всички повърхности и предмети от пвц, различни подови настилки и замърсявания от различно естество, може да се ползва и като течност за чистачки в определено разреждане. Идеална комбинация между конц. за стъкло и санитар. Продукта е без изкуствени аромати, концентриран и лесен за употреба.

Употреба:

- За гладки повърхности - 40-50 мл от концентрата се допълват до 500 мл с вода, слагат се в пулверизатор. Повърхността се напръсква, изчаква се 5-6 минути да подейства и се изплаква или избърсва с влажна кърпа.

- За прозорци - 20 мл се разтварят в литър вода и така се пръска или се нанася с гъба

- Вместо течност за чистачки - 10-20 мл на 1 литър вода в резервоара за чистачките

- за почистване на автомобили - 50-60 мл се допълват до 500 мл с вода и се слага в пулверизатор. Напръсква се, размазва се с четка, изчаква се 5-6 минути и се изплаква с вода

- За почистване на мебели и цветя - 20-30 мл се допълват до 500 мл с вода и се слага в пулверизатор

- Против листни въшки - 40 - 50 мл се допълват до 500 мл и се слагат в пулверизатор. Напръсква се растението и не се изплаква.

Внимание! - Доставката до адрес е калкулирана за поръчки до 1 кг, за по-тежки поръчки - цената е според калкулатора на Еконт!

Няма оставени коментари в момента.

Only registered users can post a new comment.

LiveZilla Live Help