Категории

Производители

Информационен email

Паста за почистване Биомаксимал - орхидея

билкова паста с аромат орхидея - 475 гр.

Повече детайли


5,60 лв

Добави към моята листа \"желани\"

6 other products in the same category:

Био-почистваща паста - Тази домакинска паста съдържа екстракт от коприва, бор, липа и глицерин, ухае изключително приятно и страхотно освежава дома ни, а и има благотворно действие върху нашата кожа. Използва се за почистването на силно замърсени повърхности,  едновременно с това дезинфекцира и ароматизира. Ефикасно премахва както котлен камък така и ръжда. Почиства керамични повърхности, подове, метални предмети, съдове (загорели тави и тенджери), накити, мебели и печки, захабени ПВЦ мебели и дограма. Може да се използва и за силно замърсени ръце. Използва се също и за премахване на петна от дрехи. Или с две думи - универсална паста, която става за ВСИЧКО.

Цената й е много изгодна като имаме на предвид ,че за едно домакинство стига за период от 3 до 5 месеца, сами можем да си направим сметка,че освен това,че ще се погрижим за здравето си и за околната среда може и да спестим някой лев,защото няма да се налага да купуваме други препарати. Ако станете дистрибутор ще я получавате по-евтино – не е задължително да продавате, можете само да ползвате за вашето домакинство.

Внимание! - Моля, регистрирайте се в сайта или пишете на имейла, даден в контакти, иначе няма как да ви пратим поръчката! Доставката до адрес е калкулирана за поръчки до 1 кг, за по-тежки поръчки - цената е според калкулатора на Еконт!

Няма оставени коментари в момента.

Only registered users can post a new comment.

LiveZilla Live Help