Категории

Производители

Информационен email

Ламинин

Ламинин - 30 капсули

Съдържа:

  • Екстракт от оплодени яйца на кокошка
  • 22 аминокиселини
  • Протеин от хрущял на акула
  • Протеин от жълт грах

Повече детайли


79,00 лв

Добави към моята листа \"желани\"

5 other products in the same category:

 

В 1929 г. изследованията на доктора Джон Девидсон показали, че екстракт от 9-дневен ембрион на пиле съдържа максимално възможното количество полезни вещества за организма на човека. Докторът наблюдавал подобрение на здравето при онкологично смъртно болните, на които е прилагал екстракта.

В началото на 70-те години на ХХ век норвежския учен Бедн Ескеланд намерил обяснение и подтвърждение на методите на лечение на Девидсон. Той разбрал, че именно на деветия ден от началото на инкубацията на ембриона (зародиша) на пилето съ-държа най-необходимите вещества за създаването на нов живот: витамини, протеини, а така също фактора на растежа на фибро-бластите. Аминокиселините също определят фактора на растежа на фибробластите.Фактор ръст на фибробласти– постъпва в орга-низма в ембрионална възраст от плацентата и майчиното мляко.

Откритието на Бьедн Ескеланд би могло и да не намери практич-еско значение, ако американските учени не са могли да пренесат компонентите на 9-дневния ембрион на пилето в капсулата, доба-вили са му протеини от хрущял на акула, 22 аминокиселини и фитопротеини от жълт грах. Новият препарат получил названието Ламинин (Laminine). С производството на Ламинина се занимава компанията LifePharm Global, базирана в южна Калифорния. Про-дукцията на компанията се произвежда в пълно съответствие с най-строгите стандарти GMP.

Ламинин дава добри резултати при лечението на различни заболявания, много от които официалната медицина счита за неизлечими.

Това са такива заболявания като болест на Паркинсон, епилепсия, аутизъм, захарен диабет, постинсултен паралич, псориазис, астма. Ламинин дава отлични резултати при хипертония, заболявания на ставите, гръбначния стълб, безсънието, варикозните разширени вени, изтръпване на крайниците, гърчове, рехабилитации след тежки травми и болести и дори при онкологични заболявания.

Ламинин оказва подмладяващ ефект на кожата, възстановява натуралния цвят на косата, укрепва целия организъм, намалява болката, помога при простудни заболявания, подпомага отслабването. Ламинин може да се приема от кърмачета за да порастнат здрави и силни. Даже при деца, болни от детски церебрален паралич (ДЦП) приемът на Ламинин дава значително подобрение на двигателните способности. Ламинин – това е идеално съчетание на 22 аминокиселини, витамини, минерали, морски протеини и фактора на ръста на фибробластите. От 22 аминокиселини, влизащи в състава на Ламинина, 8 аминокиселини се явяват незаменими, тоест те не се синтезират от  организма на човека и трябва да постъпват с храната. Аминокиселините се използват от всички органи на нашето тяло. В организма на човека няма нито един орган, който да не се нуждае от ежедневно получаване на различни аминокиселини за поддържането на правилната му работа. При недостатък на аминокиселини хората изпитват следните симптоми:

Показания за прием:
- Онкологически заболявания, в това число при метастази и интоксикации;
- Диабет, така също и инсулинозависим диабет;
- Заболявания на черния дроб, в това число цироза;
- Сърдечно-съдови заболявания, в това число хипертония, атеросклероза, инфаркт и инсулт;
- Напълняване и други видове нарушения на липидната обмяна;
- Заболявания на стомашно-чревния тракт, в това число язва на стомаха и дванадесетопръстника, дисбактериоза, хроничен запек, метеоризм;
- Изгаряния, рани и други травми на кожата - хитозан също се приема като подръчно средство;
- Хипоимунни състояния от всякакъв произход;
- Остри и хронически производствени, битови отравяния, живот в екологически неблагоприятни условия;
- Радиотерапия, химиотерапия;
- Пластическа козметология;
- Дезинтоксикация на организма в период и после ОВИ, ОРЗ и други възпалителни заболявания; хронически болести, мускулна слабост,
- Работа с компютри, така извеждаме излишъка електромагнитна енергия;
- В гинекологията: ерозия на шийката на матката и други нарушения;
- В акушерството:пробелми при раждане, мастит - местно в виде тампонов;
- В хирургиятя: за обработка на послеоперационните шевове за бързо заздравяване без белези,

- суха кожа, косопад, чупливост на ноктите.

 - Хроническа умора и безсъние, депресия, страх, нервност.
Начин на прием: Ламинин се приема по 1-3 капсули 1 -2 пъти на ден на гладно, с чаша вода. При запек, язва на стомаха и 12-пръстника, онкозаболявания се употребява без желатиновата обвивка, разтворено в чаша топла вода с 20 капки сок от лимон. Всички тези недостатъци и симптоми на заболяванията може да се отстранят и никога повече да не се изпитват, ако организмът получава ежедневно комплекса от аминокиселини, протеини и фибробласти, намиращи се в Ламинина. Ламинин включва отново мощния механизъм на регенерация на клетките на целия организъм и помага за възстановяване на здравето. Резултатите от приемане на Ламинин показали, че той е способен да лекува много заболявания, в това число сложните и безнадежните. 

Внимание! - Това не е лекарствен препарат, това е хранителна добавка и не заменя предписаното от лекаря лечение!

При закупуване на 3 броя - отстъпка!

Цената е информативна и зависи от поръчаните бройки.

 

Внимание!

Продуктът не е лекарство и не замества назначената от лекаря медикаментозна терапия!           

Не се използва за лечение на болести!

Приложението на продукта не отменя необходимостта от медицински преглед и консултация!

По един щадящ начин подпомага организма да поддържа и възстановява равновесието си!

 Внимание! - Доставката до адрес е калкулирана за поръчки до 1 кг. и до 70 лв., за по-тежки и по-скъпи поръчки (заради наложения платеж) - цената е според калкулатора на Еконт!

 

Няма оставени коментари в момента.

Only registered users can post a new comment.

LiveZilla Live Help