Категории

Производители

Информационен email

Течен препарат за машинно и ръчно пране - 1 л.

екологично пране,

не причинява алергии

Повече детайли


11,20 лв

Добави към моята листа \"желани\"

5 other products in the same category:

Безвреден за човека и околната среда

  • Екологично пране
  • Предотвратява преждевременното стареене на дрехите и увеличава дълготрайността им.
  • Надеждно и меко средство за пране на ензимна основа.

Препаратът притежава идеална разтворимост, което подпомага интензивното изпиране. След прането дрехите са чисти и свежи, без увреждания на тъканите и цветовете.

Съдържа меки и естествени почистващи активни вещества. Тъй като не съдържа вредни химикали, няма алергично действие и замърсяване на водата. Не съдържа фосфати и фосфонати, както и нефтени деривати, не съдържа оптически избелители.

Мека, подобрена система за почистване, която намалява триенето на повърхностите, защитава нишките и почиства в дълбочина. Икономичен е. 40-60 мл. са достатъчни за 5 кг пране. Той е ефикасен за пране при всякаква температура и е предназначен за всички видове тъкани. При по-силно замърсяване може да се добави 1 чаена лъжичка от универсалния избелител (не избелва цветовете, действа като "Вениш").

Универсалният прах предпазва цветовете и минимизира обезцветяването или промяната им. Намалява измачкването им и не е необходимо предпране.

Внимание! - Доставката до адрес е калкулирана за поръчки до 1 кг, за по-тежки поръчки - цената е според калкулатора на Еконт!

Няма оставени коментари в момента.

Only registered users can post a new comment.

LiveZilla Live Help